ZPĚT

PÁROVÁNÍ SÝRŮ A VÍN

Hermelín Provensálské bylinky

Hermelín Provensálské bylinky

Kombinace příjemné chuti bylinek a krémovosti sýru samotného.

kombinace č.1

s vínem

  • plné, ovocně-kořeněné červené víno – ideálně z Jižní Rhóny (Grenache, Mourvedre)
  • Grenache – Syrah – Mourvedre (GSM) 2014, La Villette

s delikatesami

  • pražené mandle
  • sušená švestka

kombinace č.2

s vínem

  • plné, ovocně-kořeněné červené víno – ideálně z Jižní Rhóny (Grenache, Mourvedre)
  • Grenache – Syrah – Mourvedre (GSM) 2014, La Villette

s delikatesami

  • pražené mandle
  • sušená višeň

kombinace č.3

s vínem

  • plné, ovocně-kořeněné červené víno – ideálně z Jižní Rhóny (Grenache, Mourvedre)
  • Grenache – Syrah – Mourvedre (GSM) 2014, La Villette

s delikatesami

  • pražené mandle
  • sušené brusinky

kombinace č.4

s vínem

  • kořenité robustní červené vímo z Jižní Rhóny založené na odrůdě Syrah
  • BIO Prieuré la Clastre 2012 RED, Vignobles David

s delikatesami

  • pražené mandle
  • cherry rajče

kombinace č.5

s vínem

  • kořenité robustní červené vímo z Jižní Rhóny založené na odrůdě Syrah
  • BIO Prieuré la Clastre 2012 RED, Vignobles David

s delikatesami

  • vlašské ořechy
  • černé olivy

kombinace č.6

s vínem

  • plné, ovocně-kořeněné červené víno – ideálně z Jižní Rhóny (Grenache, Mourvedre)
  • Grenache – Syrah – Mourvedre (GSM) 2014, La Villette

s delikatesami

  • vlašské ořechy
  • mangové čatní