ZPĚT

PÁROVÁNÍ SÝRŮ A VÍN

Hermelín Nebeský

Hermelín Nebeský

Svěží, čerstvá chuť a dvojí textura, v níž se prolíná tvarohové jádro s rozplývavým krémovým zbytkem sýrového těsta.

kombinace č.1

s vínem

  • Lehčí ovocné červené Pinot Noir (Rulandské modré) nebo Svatovavřinecké
  • Pinot Noir 2013, La Villette

s delikatesami

  • blanšírované mandle
  • čerstvé fíky

kombinace č.2

s vínem

  • polosuchá a polosladká rosé ideálně ve verzi frizzante a s dobrou kyslelinkou
  • Frankovka frizzante rosé, Vajbar

s delikatesami

  • kešu
  • jahoda

kombinace č.3

s vínem

  • ovocná červená např. Merlot
  • Merlot 2014, Les Tannes en Occitaine

s delikatesami

  • sušený plátek kokosu
  • ostružina

kombinace č.4

s vínem

  • Pinot Noir(Rulandské modré) nebo Svatovavřinecké
  • Pinot Noir 2013, La Villette

s delikatesami

  • piniové oříšky
  • brusinky

kombinace č.5

s vínem

  • červené kořenité víno na sudu, ideální například španělská Rioja
  • Rioja Crianza 2013, Bodegas Escudero

s delikatesami

  • blanšírované mandle
  • sušená švestka

kombinace č.6

s vínem

  • suché ovocné rosé
  • BIO Rosé 2015, Domaine de l´Aumonier, Touraine, Loira

s delikatesami

  • kešu
  • sušená jahoda

kombinace č.7

s vínem

  • červené kořenité víno na sudu, ideální například španělská Rioja
  • Rioja Crianza 2013, Bodegas Escudero

s delikatesami

  • blanšírované mandle
  • povidla

kombinace č.8

s vínem

  • vyzrálý ovocný Merlot
  • Merlot 2014, Les Tannes en Occitaine

s delikatesami

  • lískové oříšky
  • fíková marmeláda

kombinace č.9

s vínem

  • šťavnaté ovocné červené Pinot Noir (Rulandské modré) nebo Svatovavřinecké
  • Pinot Noir 2013, La Villette

s delikatesami

  • vlašské ořechy
  • rybízová marmeláda