ZPĚT

PÁROVÁNÍ SÝRŮ A VÍN

Hermelín Charakter

Hermelín Charakter

Vrásčitá kůrka skrývá tvarohové jádro, jehož konzistence se postupně proměňuje v roztékavou krémovou a aroma nabývá na intenzitě.

kombinace č.1

s vínem

  • vyzrálé, hutné červené Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Shiraz, vyzrálá Rioja Reserva nebo archivní Pinot Noir, který zrál v dubovém sudu, nazrálá Frankovka – ideálně barrique
  • Rioja Reserva 2005, Bodegas Escudero

s delikatesami

  • sušená rajčata

kombinace č.2

s vínem

  • vyzrálé, hutné červené Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Shiraz, vyzrálá Rioja Reserva nebo archivní Pinot Noir, který zrál v dubovém sudu, nazrálá Frankovka – ideálně barrique
  • BIO Chateau Franc Baudron 2011, Montagne Saint Emillion, Bordeaux

s delikatesami

  • pražené mandle
  • černé olivy